Ruilen en Retourneren


Mag ik mijn product ruilen?
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Hoe werkt retourneren
1) Log in op uw account
2) Klik op de knop “Returns” en meld uw retour zending aan.
3) Hier kunt u aanvinken welke producten er retour gestuurd worden en de reden van retour.
4) Volg hier de instructies en stuur het product retour met alle geleverde toebehoren en in de originele staat.
5) Na ontvangst en een check van deze producten in het magazijn storten wij binnen 5 dagen het geld inclusief de verzendkosten die u betaald heeft terug.

Voor eventuele vragen kunt u altijd contact met ons opnemen via klantenservice@grustle.nl. Als u hebt afgerekend met een gastaccount dan kunt u ook mailen om een item te ruilen/ retourneren.

Wij nemen geen producten aan die gedragen of gewassen zijn, of waar de labels of hangtags van ontbreken. Het retourneren van giftcards is niet mogelijk.

Ruilen
Wilt u het artikelen ruilen in een andere maat of kleur? U kunt de huidige artikelen dan retourneren binnen de bedenktijd. Een nieuw artikel, kleur of maat bestelt u gewoon als een nieuwe bestelling. Zo heeft u het snelst een nieuwe variant in huis!

Retour vanuit het buitenland
Het is ook mogelijk om vanuit het buitenland te retourneren. De kosten hiervoor zijn voor uw eigen rekening.

Moet ik betalen bij retourneringen?
Ja, maar de verzendkosten die we in rekening hebben gebracht toen je het product hebt besteld worden weer terug overgemaakt aan jou. Kosten voor het terugsturen van producten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.